top of page
IMG_0483.JPG

Art palette

Welk kunstwerk past bij jou?

Art for you

IMG_0490.JPG
IMG_0490.JPG

Kunstwerken op maat

Via Werk aan de Muur (Nederland / België) en Art Heroes (EU) kan je eenvoudig je favoriete kunstwerk uit de Studio Palette collectie kopen. Precies zoals jij wilt, je kiest namelijk zelf de maat en het materiaal. Wil je hierbij advies ontvangen? Neem gerust contact met mij op! 

Een greep uit de collectie

Persoonlijke illustratie

Op basis van jouw favoriete foto

Heb je een favoriete foto van jouw geliefde(n) en wil je hiervan een illustratie in Studio Palette stijl? We helpen je graag verder! Op basis van jouw foto en wensen, maken wij een persoonlijke illustratie.. De kosten van een digitale illustratie is €150,- uitgaande van 1 persoon. Per extra persoon of huisdier komt er €15,- bij. Je ontvangt het bestand digitaal & en een link via Werk aan de Muur waarbij je de illustratie eventueel kunt bestellen op jouw favoriete maat en materiaal. Interesse? Neem contact op! Je ontvangt ver

YOPIE_Rosanne_Tikovsky_II.jpg
20230717 - 6983 - 2622519 - 1169449 - airtex - YOPIE.jpg

Kunstwerken op aanvraag

Enthousiast over de kunstwerken van Studio Palette, maar wil je het passend bij het kleuren palette van jouw interieur? Stuur via het contactformulier je wensen door. Geef aan in welke verhouding je het kunstwerk wilt, welk werk je uit de bestaande collectie tof vindt en welk kleurenpalette past bij jouw interieur. Een kunstwerk op aanvraag kost €95,-. Je ontvangt vervolgens een link via Werk aan de Muur waarmee je vervolgens het kunstwerk op het juiste formaat en materiaal kunt bestellen.

20221204 - 6124 - 2569959 - 741425 - dibond - YOPIE.jpg

Ja! Ik wil een kunstwerk of persoonlijke illustratie op aanvraag

Wat wil je aanvragen?

Bedankt voor je aanvraag!

bottom of page